Home » Product informatie

Download PDF versie Print versie

Product informatie

Keurmerk
Simbeads verkoopt 925 sterling silver bedels voorzien van het juiste keurmerk. Verispect inspecteert regelmatig onze producten.

U heeft een pdf reader nodig om het te openen, mocht u die nog niet hebben dan kunt u er een gratis downloaden op de Adobe website.

Merken
Simbeads heeft de volgende merken in haar assortiment:
- SimStars;
- SimKids;
- SimVintage;
- Loizz;
- Loizz RVS;
- Schakels.

SimStars
SimStars staat voor hoge kwaliteit 925 sterling silver en een fraai design dat uw sieraad nog meer klasse geeft. De exclusieve bedels zijn ontwikkeld met extra aandacht voor vorm en kwaliteit.

Wij gebruiken voor onze SimStars bedels en glaskralen de volgende materialen: 925 sterling silver, 14 karaat goud, muranoglas, zirkonia's, (half) edelstenen, Swarovski en bij onze gouden artikelen ook diamanten.

Alle bedels en glaskralen van SimStars passen ook op de armbanden en kettingen van de merken simbeads, Loizz, Trollbeads, Chamilia, Bacio, Amora, Larenza en Tedora.
Op het merk Biba passen SimStars bedels en glaskralen niet.

SimKids
SimKids is een speciale lijn voor kinderen. Onze SimKids bedels, glaskralen, kettingen en armbanden zijn fijner van formaat en zijn dus perfect voor een kind.
Zo kan een dochter, net als mama, een prachtig sieraad dragen die helemaal uniek is samengesteld!
Doordat de artikelen van SimKids kleiner in diameter zijn, zijn deze niet te combineren met onze andere lijnen SimStars,  Loizz, Loizz RVS, simbeads en Schakels.
Al onze bedels en glaskralen van SimKids passen ook om de armbanden en kettingen van Piccolo.

SimVintage
De nieuwste lijn van SimStars is SimVintage. Een nieuwe bedelarmband die u aan vroeger doet denken. Hierbij kunt u al uw herinneringen symboliseren in uw sieraad. 

De SimVintage bedels zijn van 925 zilver en verkrijgbaar vanaf €15,- per stuk.
Een SimVintage bedel kunt u combineren aan een simbeads- of SimStars-armband. U heeft dan wel een basisbedel nodig uit de categorie 'click-on' van SimStars.

Loizz
Loizz bedels en glaskralen zijn verzilverd en hebben daardoor een "silver-look" en zijn 100% nikkelvrij. Loizz bedels zijn verkrijgbaar vanaf € 1,50 per stuk.

Loizz RVS
Stainless Steel bedels zijn onverslijtbare en kleurvaste RVS bedels van het merk Loizz. Er is een uitgebreide Loizz RVS collectie al vanaf € 6,- per stuk. 

Schakels
Stainless steel 9 mm schakels. Deze schakels passen op de merken Nomination, Zoppini, Pugster en Firenze.

Contact

SimBeads.be
Nieuwstraat 2
5271 AD Sint-Michielsgestel
Nederland
T. +31(0)73-6843418
F.

info@simbeads.be
Simbeads.nl is een onderdeel van SimStars International B.V.