Home » Levering

Download PDF versie Print versie

Levering

Als u uw bestelling voor 15:00 uur op werkdagen heeft geplaatst, zal uw bestelling binnen 48 uur behandeld en verzonden worden. Als uw bestelling boven € 35,- bedraagt, dient uw bestelling wel betaald te zijn voordat wij hem verzenden. Tevens mag er geen openstaande factuur zijn.


De pakketten passen altijd door de brievenbus. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven.
U kunt eventueel ook een ander afleveradres kiezen tijdens het bestelproces.

Wij leveren binnen de EU. Voor een overzicht van alle landen kunt u kijken op www.simbeads.eu.
Afhankelijk van het land waar u woonachtig bent, kunnen eventueel extra kosten berekend worden voor verzending. Hoeveel dit is kunt u navragen bij één van onze medewerkers. Bij bestellingen voor het buitenland verzoeken wij u vriendelijk om de bestelling vooraf te betalen.

Leveringsvoorwaarden
1. De levertijd van onze artikelen is afhankelijk van de binnenkomst van de betaling.
Indien alle bestelde artikelen op voorraad zijn, zal na ontvangst van de betaling de bestelling binnen 1 werkdag verzonden worden.
Overschrijding door Simbeads van enige leveringstermijn verleent u niet het recht op schadevergoeding. Evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. Hierbij wordt de wettelijke leveringstermijn van 30 dagen in acht genomen.
U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.
Mochten wij één of meerdere bestelde artikelen niet meer kunnen leveren, dan zal dit bedrag op de rekening in mindering gebracht worden of er volgt restitutie. Ook kan in overleg voor een ander product gekozen worden.

2. Voor verzendingen met Post NL rekenen wij € 1,95.

Bij bestellingen vanaf € 25,- wordt € 1,95 administratie- en verzendkosten niet in rekening gebracht.

Contact

SimBeads.be
Nieuwstraat 2
5271 AD Sint-Michielsgestel
Nederland
T. +31(0)73-6843418
F.

info@simbeads.be
Simbeads.nl is een onderdeel van SimStars International B.V.